Uitlaat vespa GS 160 Rally 180 te koop belgie nederlands
  • Uitlaat vespa GS 160 Rally 180 te koop belgie nederlands
  • uitlaat vespa gs 160 SS 180 te koop belgie

Uitlaat SIP ROAD V2.0 Vespa GS 160/ SS 180/Rally 180

€ 189,90 Inclusief belasting
PR2072/SRGS

Uitlaat SIP ROAD V2.0

voor Vespa GS 160/ SS 180/Rally 180

Verbeter het rijplezier en het genot van je vintage Vespa met een uitlaatsysteem dat zijn originele uiterlijk en geluid behoudt. Een prachtig geluid zonder overdrijving met verbeterde prestaties (koppel, acceleratie en snelheid).

Aantal

Met deze uitlaat kun je de prestaties van je Vespa GS 160, Rally 180 en SS 180 motor verbeteren. Geschikt voor zowel originele als aangepaste motoren (Pinasco, enz.). Deze uitlaat verbetert zowel het koppel als de topsnelheid. Door zijn uiterlijk (bijna identiek aan het origineel) en geluid is hij zeer discreet (nauwelijks hoorbaarder dan een originele uitlaat) en zul je de oude Sito plus snel vergeten. Uitstekende bouwkwaliteit, met lak van hoge kwaliteit bij hoge temperaturen. Om lekken of het losraken van de cilinder te voorkomen, is deze uitlaat voorzien van een veerophangingssysteem dat zeer eenvoudig te gebruiken is.  Tot slot is het de moeite waard erop te wijzen dat het monteren van deze uitlaat het vervangen van het wiel in geval van een lekke band niet bemoeilijkt.

Vergeet bij het monteren niet de hoofdsproeier (meestal +2 of +4) van je carburateur te verhogen en controleer de carburatie van je motor.

VESPA 160 GS (GS4) (D) 160 VSB1-2T 2T AC `62-`64
VESPA 180 Rally 180 VSD1T 2T AC `68-`73
VESPA 180 SS Super Sport 180 VSC1T 2T AC `64-`68

Scooter Passion: Uw passie voor scooters, onze expertise

Bij Scooter Passion delen we uw passie voor scooters. Daarom zijn we er trots op dat we u een ruime keuze aan onderdelen en accessoires kunnen aanbieden voor alle Vespa-modellen, van de oudste tot de nieuwste.

Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of een beginneling, wij hebben alles wat je nodig hebt om je scooter te onderhouden en te repareren:

    Originele en aanpasbare onderdelen
    Gereedschap en verbruiksartikelen
    Accessoires en uitrusting

Ons team van enthousiastelingen staat klaar om u te adviseren en u te helpen bij het vinden van de onderdelen die u nodig hebt om uw Vespa in België en Nederlands te restaureren, onderhouden en repareren.

Scooter Passion is ook :

    Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website
    Concurrerende prijzen
    Snelle en veilige levering
    Kwaliteit klantenservice

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of verzoeken om informatie.

#scooter #passie #scooterpassie #piècesdétachées #vespa #piaggio

Specifieke referenties