Voorspatbord elektrische step Vsett 10+
  • Voorspatbord elektrische step Vsett 10+

Garde boue avant trottinette électrique Vsett 10+

€ 19,90 Inclusief belasting
PR5740

Garde boue avant trottinette

Pour électrique Vsett 10+

Aantal


Scooter Passion: De ultieme bron voor Vsett 10+ elektrische scooteronderdelen

Op zoek naar betaalbare reserveonderdelen van hoge kwaliteit voor je Vsett 10+ elektrische scooter? Zoek niet verder dan Scooter Passion, jouw bestemming voor alles wat met de Vsett 10+ te maken heeft. Wij bieden een brede selectie onderdelen om de prestaties en levensduur van je scooter te optimaliseren, waaronder :

    Accu's: Houd je scooter op spanning met onze duurzame, hoogwaardige accu's, verkrijgbaar in verschillende capaciteiten om aan je autonomiebehoeften te voldoen.

    Banden: Zorg voor een soepele, comfortabele rit met onze robuuste, lekbestendige banden, die optimale grip garanderen op alle soorten terrein.

    Motoren: Behoud de kracht en snelheid van je step met onze topmotoren, die snelle acceleratie en betrouwbare kracht bieden voor moeiteloos klimmen op heuvels.

    Controllers: Bedien je scooter met precisie en betrouwbaarheid met onze originele controllers, die zorgen voor optimaal vermogen en rembeheer voor een veilige rijervaring.

    Remmen: Blijf veilig en in controle met onze hoogwaardige remmen, die uitzonderlijke remkracht bieden voor veilig en nauwkeurig stoppen,

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in