Trottinette électrique étanche KUICKWHEEL M16 PRO - 10,5 A

€ 699,00 Inclusief belasting
KUICKWHEEL M16 PRO

Een van de beste en licht waterdicht elektrische step op het markt met een waterbescheerming IPX5.  Efficiënt, super robuust, betrouwbaar en zeer uitgebreid.

- Motor 350W

- Batterij 36V 10,4A

- Radius 30 tot 35 km

- Waterbescherming : IPX5

- Snelheid : 25km/h

- Gewicht : 17 kg

- Schijfrem achter + elektrische remsysteem

- Banden 10" met binnenband

- Deck anti-slip

- LCD scherm

- Toegelaten massa tot 120 kg



Aantal

Ontdek de Kuickwheel M16 Pro elektrische step, de ideale manier om je door de stad te verplaatsen.

Met zijn 36V, 10.4Ah accu biedt deze step een royale actieradius tot 40km in eco-modus. Je kunt door de stad rijden zonder je al te vaak zorgen te hoeven maken over opladen en geniet van veel bewegingsvrijheid.

Met het maximale vermogen van 500W van de Kuickwheel M16 Pro bereik je een topsnelheid van 25 km/u, voor snelle, efficiënte ritten. Dankzij het schijfremsysteem achter kun je veilig, snel en efficiënt stoppen.

Met een gewicht van slechts 17 kg is de M16 Pro licht en gemakkelijk te vervoeren. Hij is ontworpen om een maximale belasting van 120 kg te dragen, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is voor verschillende soorten gebruikers. De 10-inch wielen met binnenbuis geven je uitstekende grip op verschillende soorten terrein en zorgen voor een stabiele en comfortabele rit.

De IPX5-beschermingsgraad betekent dat hij bestand is tegen spatwater, zodat je hem zelfs bij nat weer kunt gebruiken.

De uitgevouwen afmetingen van de step zijn 1164 x 460 x 1124 mm en bieden een goede balans tussen compactheid en rijcomfort. Hij is gemakkelijk op te vouwen zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen als je hem niet gebruikt.

Le temps de charge de la batterie est d’environ 4 heures, vous permettant de recharger rapidement et de reprendre la route sans attendre trop longtemps.


Le display LED intégré vous donne des informations essentielles sur l’état de votre trottinette, vous permettant de rester informé et en contrôle.

Specifieke referenties