Waterdicht elektrische step KUICKWHEEL S9 - 15,6 A

€ 959,00 Inclusief belasting
KUICKWHEEL S9

De waterdicht elektrische step Kuickwheel S9 is de meest confortable elektrische step op het markt

- Motor 350W

- Batterij Lithium ion36V 15,6A

- Radius van 40 tot 50 km

- Waterbescherming : IPX5

- Snelheid : 25km/h

- Gewicht : 28 kg

- Voorvork met dubbele ophanging en dubbele achter ophanging

- Schijfrem systeem vooraan en achteraan

- Banden 10" met binnenband vooraan en achteraan

- Deck anti-slip

- LCD

- Toegelaten massa tot 120 kg

Aantal

Ontdek de Kuickwheel S9 elektrische step, de ideale manier om je door de stad te verplaatsen.

Met zijn 36V, 15.6Ah accu biedt deze step een royale actieradius tot 40km in eco-modus. Je kunt door de stad rijden zonder je al te vaak zorgen te hoeven maken over het opladen en geniet van veel bewegingsvrijheid.

Het maximale vermogen van 500W van de Kuickwheel S9 betekent dat je een topsnelheid van 25 km/u kunt bereiken, voor snelle, efficiënte ritten. Dankzij het schijfremsysteem achter kun je veilig, snel en efficiënt stoppen.

Hij is ontworpen om een maximale belasting van 120 kg te dragen, wat veelzijdigheid biedt voor verschillende soorten gebruikers. De 10-inch wielen met binnenbuis geven je uitstekende grip op verschillende soorten terrein en zorgen voor een stabiele en comfortabele rit, en de dubbele schokdempers voor en achter geven je het gevoel dat je in de wolken bent tijdens het rijden.

De IPX5-beschermingsgraad betekent dat hij bestand is tegen spatwater, dus je kunt hem zelfs bij nat weer gebruiken.

Uitgevouwen is de step 1150 x 450 x 1190 mm, een goede balans tussen compactheid en rijcomfort. Hij is gemakkelijk op te vouwen zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen als je hem niet gebruikt.

De accu heeft een oplaadtijd van ongeveer 6 uur, dus je kunt snel opladen en weer op weg zonder lang te hoeven wachten.Het geïntegreerde LED-display geeft je vitale informatie over de status van je step, zodat je op de hoogte en in controle blijft.


De Kuickwheel S9 is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een praktische, betrouwbare elektrische scooter met hoge prestaties. Geniet van soepele reizen, een grotere actieradius en een aangename rit met de Kuickwheel S9.

Specifieke referenties