• Nieuw

Anti diesfstal handboie ABUS CHAIN CLAW 10

€ 83,90 Inclusief belasting
PR5357/AB

ABUS anti-diefstal handboeislot

De robuuste Chain Claw 10 is het begin van een nieuw soort slot: het handboeislot. Met een speciaal geharde stalen ketting van 7 millimeter dik en 10 centimeter lang biedt het fietsslot een comfortabele beveiliging in de vertrouwde ABUS-kwaliteit. Dankzij de geïntegreerde scharnieren kunnen de klemmen 360 graden worden gedraaid en zijn ze dus uiterst flexibel. Bovendien zijn ze voorzien van krasbescherming voor optimale bescherming van fiets- en scooterframes. Om de klemmen zonder sleutel te openen, voer je aan beide zijden een individueel gekozen 4-cijferige code in.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Aantal

Hoe zet je elektrische step vast?

Het belangrijkste is dat je hem goed vastzet...

De meest gangbare elektrische scooters wegen tussen de 12 en 30 kg. Ze zijn dus licht genoeg voor een volwassene om ze zonder problemen te dragen tijdens het rennen, zelfs als de wielen geblokkeerd zijn. De truc is om de step aan een vast punt te bevestigen, zodat hij niet kan worden losgemaakt door hem simpelweg op te tillen, en om eventuele vliegmanoeuvres te vertragen.

Er zijn verschillende systemen om je step vast te maken en vast te zetten. Je keuze moet rekening houden met het gemak en de snelheid van installatie en de sterkte van het gebruikte apparaat.

Afhankelijk van deze criteria zijn er verschillende oplossingen die we kunnen bieden om aan je specifieke behoeften te voldoen (lange termijn immobilisatie, regelmatige en korte termijn immobilisatie).

1. Antidiefstalbeveiliging met of zonder haspel

Snel te installeren, zeer licht en gemakkelijk mee te nemen, gemiddelde beveiliging. Aanbevolen voor frequente stops en wanneer je je scooter in het zicht of binnen het zicht moet houden.

2. Stalen kogelslot

Relatief snel te installeren, zwaarder dan de andere oplossingen, hoge beveiliging met een hoge mate van weerstand. Veelzijdig maar zwaarder om mee te nemen.

3. Vouw- of waaierslot

Eenvoudig te installeren, relatief licht en meestal verkrijgbaar met een koffer/standaard om op het voertuig te plaatsen, hoge mate van weerstand. Zeer veelzijdig, relatief gemakkelijk mee te nemen


Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in